bolig i marbella

BOLIG MARBELLA

hvem er vi?

Innovative Property

Innovative Property er din skandinaviske ejendomsmægler på Costa del Sol. Vi kan hjælpe dig med at finde drømmeboligen og vi er ikke bange for at give en ekstra indsats for at yde den bedste service.
Vi deler en stor database med alle mæglere på Costa del Sol og har dermed mulighed for at fremvise alle boliger  og derudover samarbejder vi med de fleste banker, som giver os adgang til de bedste tvangssalgs. Som om at dette ikke var mere end rigeligt, samarbejder vi også med op til flere skandinaviskse advokater, hvilket gør at hele processen kan foregå på dit sprog!

Hvorfor vælge Innovative Property PDF

OMRÅDER

  • Spanien
  • Marbella – Marbella er opdelt i den nye del, hvor man finder masser af butikker og restauranter, samt den gamle bydel, bestående af små gader, hvidkalkede huse, kirker og små pladser fyldt med appelsintræer.


  • Puerto Banus er den berømte lystbåde havn, tilhørende Marbella, hvor man både finder eksklusive restauranter, designer butikker og dyre yachts samt biler i millionklassen.  


  • Fuengirola - Fuengirola ligger mellem Malaga og Marbella og blot 15minutters kørsel fra Malaga Lufthavn. I Fuengirola finder man bl.a. Costa del Sols største Zoologiske have, en hyggelig havn og en lang strandpromenade. Fra Fuengirola er der let adgang til både Malaga og Marbella med offentlig transport i form af bus og tog, såvel som i egen bil.  


  • Estepona - Estepona ligger mellem Marbella og Algeciras, cirka en lille times kørsel fra Malaga Lufthavn. Estepona har formået at bevare den spanske charme, idet gågaden samt de omkringliggende gader stadig er ligeså små og hyggelig, som de altid har været.


  • Benahavis – Benahavis ligger 15minutters kørsel ind mod landet fra Marbella, omringet af op til flere fantastiske golfbaner. Heriblandt kan bl.a. nævnes Monte Mayor Golf Club, Marbella Golf Resort og Los Arqueros Golf, som alle er udfordrende golfbaner for den øvede såvel som den nye golfer.

Tvangssalgs Bolig SPANIEN

Vi er speCialister i at finde de bedste bolig emner fra lejligheder til 100,000€ til super lukus villas i marbella.

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmeboligen, ligegydigt om det er lejlighed, villa, grund eller hvad det nu eller kunne være. Vi arbejder i alle prisklasser og giver alle vores kunder den bedste service, ligegyldigt, hvad der søges, til hvilken pris og i hvilket område på Costa del Sol. Men hvorfor vælge o

Costa del Sol

Benalmadena – Benalmadena ligger mellem Malaga og Fuengirola. Det er et hyggeligt område, som både byder på underholdning for børnefamilier, teenagere og pensionister. I Benalmadena finder man bl.a. Tivoli, svævebanen, palomaparken og puerto marina.

 
Mijas – Mijas ligger mellem Malaga og Marbella. Mijas Pueblo er kendt for at være den hvide by på bjerget med fantastisk udsigt over middelhavet. Man finder her de små charmerende gader med blå krukker hængende med farverige blomster i bedste andalusiske stil. La Cala de Mijas er en lille kystby, beliggende mellem Marbella og Fuengirola. Selvom byen er lille, har den masser at byde på, i form af lækre sandstrande og gode golfbaner.

 

EJENDOMSMÆGLER COSTA DEL sol

gary stevenson spanien

gary stevenson

Gary Stevenson kommer fra England men taler de skandinaviske sprog og spansk. Gary har været ejendomsmægler på Costa del Sol uafbrudt siden 2004. Gary havde abejdede for en af Spanien største ejendomsmægler før han startede Innovative Property i 2007.
louise dahl spanien

louise dahl

Louise kommer originalt fra Sverige, men har boede og arbejdet flere år i Spanien som ejendomsmægler. Louise startede sin karrie med udlejning og skiftede til bolig salg for et par år siden.

Kim bjerrmand

Kim Bjerremand kommer fra Danmark og selv om han har kun boede i Spanien tre år, men har allerede lært en helt masse om bolig markedet og nyder livet her i andalusian..
kenneth

Kenneth Toft

Kenneth er også dansker og flyttede til spanien for et par år siden med sin ung familie for at få en ændring. Kenneth elsker livstilen på Costa del Sol og elsker at finde de bedste emenr til sine kunder..